ANTALYA / GAZİPAŞA - MUZKENT ORTAOKULU

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuzda Mısra Ezberleme yarışması yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması

Kas

İlçemizde Yapılan 10 Kasım Temalı Şiir Yarışmasında İlçe 3.sü Olduk. 7/B Sınıfı Öğrencimiz Zeynep MADEN'i ve Öğrencimizi Hazırlayan Öğretmenimizi Tebrik Ederiz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı'mızı Coşkuyla Kutladık

Mrt

OKULUMUZ MUZKENT ORTAOKULU/MUZKENT İMAM HATİP ORTAOKULUNDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILI ANMA PROGRAMI YAPILDI.

Mrt

Okulumuz Muzkent Ortaokulu ve Muzkent İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Gülşah PORTAKAL ECE koordinatörlüğünde küresel ısınma ve çevre kirliliği kaynaklı dünyanın tahrip olması konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla ''DÜNYAYA BİR MESAJIMIZ VAR'' adıyla E-Twinning projesi yaptı.